Klubnyheder

Ny info Covid-19 - Opdateret 21. april

19. maj 2020, 13.55

Mail sendt til medlemmer d. 17. april 2020 

Efter seneste udmeldinger fra DGI og DIF holder FRBdans forsat lukket for alle aktiviteter indtil tidligst d. 11. maj 2020.  Dette er selvfølgelig utroligt ærgerligt, da vi havde håbet på, at vi kunne starte vores aktiviteter op før end dette.   Da vi er en helt ny forening, og værdsætter vores medlemmer højt, er vi gået i tænkeboks omkring, hvorledes vi kan kompensere jer medlemmer for de dansetimer, som ikke er blevet gennemført. Da vi stadig håber på at kunne starte sæsonen op fra 11. maj, vil vi dog vente med at informere om hvorledes en evt. kompensation vil foregå.  

I FRBdans har vi valgt at betale vores instruktører deres timeløn indtil påske, da vi mente det var det mest rimelige at gøre. Dog betaler vi dem ikke for holdene efter påske og frem til at aktiviteterne starter op igen. Derfor vil det også være i denne periode, at vi vil kigge på kompensation.    

Så snart vi som forening får lov at starte op igen og regeringen tillader, at vi må samles mere end 10 mennesker, vil vi også sende informationer ud omkring vores kommende generalforsamling. Vi håber, at mange af vores medlemmer vil deltage og at der er flere, som ønsker at stille op til bestyrelsen og være med til at skabe retningen for Frederiksbergs nye og seje danseforening.


Vi håber også, at vi snart kan sende informationer ud om vores to sommercamps i uge 27 og 32, men vi venter dog med dette, indtil at regeringen åbner mere op. Vi ønsker ikke, at folk melder sig til før vi er sikre på, at vi kan gennemføre de to camps.    


Til sidst vil jeg anbefale jer at gå ind og danse med vores instruktører på FRBdans YouTube kanal. Her har flere af vores instruktører lagt små film op, som man kan lave sammen med ens børn :)    


Bedste hilsner,  

Mikkel Lynge - FRBdans