Instruktører
Anna Kragh Jakobsen
Anna%20kragh%20jakobsen


Jeg har danset på hobbyplan i 12 års tid og har både erfaring med hip hop, contemporary og akrobatik. De sidst 6-7 år har jeg undervist børn og unge fra 2 til 18 år og elsker at lære fra mig, høre god musik og bevæge sig på alle tænkelige måder. 

Jeg er glad for at være en del af FRBdans, fordi musik og bevægelse skaber glæde, fællesskaber og selvtillid - og disse ting kan man ikke få for lidt af!

Alder: 22 år 

Træner for: de to hold på SFO'en på Duvej

Lisa Harris
Lisa%20harris


Jeg har danset siden jeg var 3 år gammel. Jeg har danset alt fra ballet, disko, jazzballet, showjazz og hiphop mm. I dag beskæftiger jeg mig primært med stilarterne Hip Hop, MTV-dance og funk.  Jeg har deltaget i mange konkurrencer blandt andet ved Danmarksmesterskaberne og Europamesterskaberne. 

I min undervisning lægger jeg stor vægt på, at man skal give den fuld gas og få sved på panden, samtidig med at det skal være sjovt. Min undervisning er fuld af energi og grin, og der er plads til alle. Undervisningsformen er nuanceret, så man prøver noget forskelligt. Der vil være fokus på teknik og andre udfordringer, så man bliver en dygtig danser. 

Jeg underviser i FRBdans, da min passion er dans og bevægelse. Jeg elsker at undervise og lære fra mig.

Jeg er uddannet idrætslærer og har en bachelor i idræt og fysisk aktivitet fra Københavns Universitet. I min dagligdag elsker jeg at være en del af forskellige idrætsmiljøer såsom fodbold, volleyball og dans, samt at vinterbade. Som person trives jeg bedst i sociale lag og er en dygtig menneskekender.  

Alder: 28 år

Træner for: Piger 20+ holdet, som træner onsdag aften

Astrid Sten Andersen
Astrid%20sten%20andersen


Danseerfaring: Jeg startede med at danse på Gerlevs Idrætshøjskole i 2013 og forelskede mig i locking og waacking som jeg har danset siden og rejser rundt til internationale battles med.

I 2017 begyndte jeg at undervise på Hotstepper Dancestudio og har siden undervist på diverse højskoler og efterskoler. I øjeblikket har jeg timer på Danseplaneten og hos Copenhagen Cheerleaders.  . 

Jeg er instruktør i FRBdans, fordi jeg tror på at dans skal være for alle!

Alder: 26 år

Træner for: de to hold i Bülowsvejhallen og holdet på Skolen ved Bülowsvej

Billede kommer snarest
Der er ikke uploadet et billede endnu

Navn: Klara Tind Bechmann Feddersen 

Jeg er 23 år gammel og studere idræt på Københavns universitet. Jeg har en baggrund som gymnast i DGI Sydøst Jylland, hvor jeg også har været instruktør. Gennem årene har jeg danset inden for mange forskellige genrer, hvor jeg særligt har haft fokus på street dance/house og moderne dans.

Jeg er blevet instruktør i FRBdans fordi jeg holder utrolig meget af at danse og syntes det er fantastisk at dele den glæde med alle der kunne være nysgerrige på hvad dans og rytmisk bevægelse er for noget.

Træner for: holdet på Klub Jokeren